Bo lantligt i Tolleby

boende tolleby bild 0

Bo på lantgård naturskönt belägen i en rofylld dal på södra Tjörn

Nyrenoverad självhushållsstuga med dubbelsäng samt bäddsoffa med ytterligare två sängplatser. Dusch/TC samt litet pentry. Närhet till såväl omtyckt vandringsområde med vackra insjöar som till Västerhavets kala klippor. Cykelled går strax intill oss. Tio minuters bilfärd från Skärhamn, Rönnäng och Klädesholmen, en timmes bilfärd från Göteborg. Sevärdheter i närområdet: Nordiska Akvarellmuseet, Pilane Skulptur och Sundsby säteri.
Möjlighet att hyra tandemcykel samt vedeldad bastu.
Uthyres veckovis för 3 400 kr eller 700 kr/natt. Möjlighet att få frukostkorg.
För att boka ring Malin på 0739-57 41 91 eller Klas på 0739-60 20 70 eller maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.boende tolleby bild 3 Utsikt från den franska balkongenboende tolleby bild 2 I stugan finns både bäddsoffa och dubbelsäng boende tolleby bild 5 Litet pentry men väl fungerande för matlagning!boende tolleby bild 4Det finns tillgång till dusch och TC i stugan

Vedeldad bastutunna

Vi har också en vedeldad bastutunna med plats för max sex personer som kan hyras i samband med aktivitet eller separat. I anslutning till den finns möjlighet att ta en kall avrivning i ett kar. Kan varmt rekommenderas!

vedtunna