Välkommen till Malins Blogg

Skrivet av

För ganska exakt tio år sedan flyttade vi till vårt paradis på jorden. En liten gård på södra Tjörn. Trots vissa synliga skavanker såsom avsaknad av varmvatten, uselt tak, begränsad boendeyta, en hel del snyltgäster osv, såg vi bara de fantastiska möjligheterna. Här skulle vi kunna ha några får, lite höns och kanske ankor. Här kunde jag förverkliga drömmen om en prunkande trädgård och ett välfyllt grönsaksland. Kanske till och med ett bed´n´breakfast och en liten gårdsbutik…

Välkommen till Malins blogg- bild på Malin och tre hönorNu i mars 2015 är vi snart där, efter år av slit och ekonomiska investeringar, efter en ojämn kamp mot naturens krafter. Höns som inte värper trots mutor av allehanda delikatesser, rådjur och älgar som föredrar trädgårdens primörer framför skogens sly, myskankor som inte äter mördarsniglar men gärna spirande ärtskott. Får som bara älskar grannens trädgård.

Jag tänkte jag skulle använda min hemsida för att berätta lite mer om det goda livet på landet. Vad som händer på gården under året, kanske ge tips och idéer, utmaningar i det stora och det lilla, i vår färd mot paradiset.

Välkommen med på resan!

 

Läs 3421 gånger
Mer i denna kategori: Vart tog sommaren vägen? »

Lämna en kommentar

Kontrollera att du anger all obligatorisk information, markerad med en asterisk (*). HTML-kod är inte tillåten.